Over mij

Voorheen heb ik in dienstverband altijd klanten geadviseerd. Later werd mijn werk meer en meer een administratieve functie. In 2018 heb ik aan mijzelf dan ook de vraag gesteld wat ik het liefst zou doen. En daaruit is de wens ontstaan om weer direct in contact te komen met mensen. Dienstverlenend en om mensen te helpen met hun voeten.

Opleiding pedicure en Medisch pedicure

Begin 2019 ben ik gestart met de door Pro-voet erkende praktijkgerichte opleiding pedicure bij Amice in Barneveld. Vanzelfsprekend hoort het bij deze opleiding om een flinke dosis ervaring opdoen in de praktijk. Bij een pedicurepraktijk in Nieuwegein heb ik dat gedaan. Direct na het behalen van mijn pedicure diploma ben ik in maart 2020 gestart met de opleiding Medisch Pedicure.

Vanaf november 2021 mag ik mezelf medisch pedicure noemen en dat betekent dat ik met het examen ook de technieken heb afgerond:

1.   Voetverzorging Diabetici

2.   Voetverzorging Reumapatiënten

3.   Voetverzorging Overige Risicopatiënten (spastische, oudere en verwaarloosde voet)

4.   Voetverzorging Oncologische voet

5.   Nagelbeugel techniek

6.   Nagelregulaties

7.   Nagelreparaties

8.   Orthesiologie

9.   Antidruk technieken

Als pedicure heb ik een zeer belangrijke en dankbare rol voor mijn cliënten. Jong en oud. Naast het behandelen van klachten, het verzorgen van voeten heb ik een duidelijke adviserende en preventieve taak. Maar ook het herkennen van voetafwijkingen, en het adviseren van het juiste schoeisel horen daarbij.

Uitgebreid intakegesprek

Bij het eerste bezoek plan ik altijd wat extra tijd. Dit voor een uitgebreid intake gesprek. Dan evalueren wij je voeten, geef ik advies en we stellen een behandeling samen. Kijk hiervoor bij de prijzen voor meer details.

Als ik een client behandel, kan ik de telefoon niet aannemen. Spreek dan de voicemail in en ik bel je dezelfde dag terug.

Groetjes,

Jolanda van Lieverlooy
Pedicure Treat Your Feet